ODGOVORI ĆE VAS IZNENADITI

Stručnjakinja za pronalazak srodne duše otkrila: Evo što muškarci zapravo žele od žena

ads
18.04.2017.
u 16:45

Louanne Ward iz australskog Pertha obogatila se na spajanju parova, a Kupidovu strelicu 'glumi' već dvadeset godina. Ona je vlasnica agencije za izlaske PMM and Associates, a njezini klijenti joj plaćaju i 15.000 dolara kako bi im pronašla srodnu dušu, prenosi Vecernji.hr

Nakon što je dvjestotinjak muškaraca ispitala što ustvari traže od žena, sada je otkrila što to jači spol zapravo želi kada su žene u pitanju.

– Odlučila sam to saznati pa sam upitala muškarce da mi pomognu. Svaki od njih odgovorio mi je koja su to četiri fizička atributa njima najbitnija, ali i četiri osobine žene. Kada sam prikupila odgovore više od 200 muškaraca, sve sam ih analizirala i napravila popis kako je većina odgovorila – pojasnila je Louanne Ward, piše Daily Mail.

Ona je tako došla do zaključka da muškarce kod žena najviše privlači osmjeh, ali iinteligencija.

– Nijedan se muškarac neće zaljubiti u vaše namršteno lice već u vaš osmjeh. A ne čudi ni da je druga stvar koja ih najviše privlači kod žena njezine oči – kaže stručnjakinja za spajanje parova.

Što se tiče fizičkih osobina, muškarce, dakle, najviše privlači osmjeh, oči, stražnjica i grudi koje su se našle na četvrtom mjestu. S druge strane, najvažnije četiri emocionalne osobine koje muškarci traže kod žena su inteligencija, ženstvenost, razigranost te smisao za humor i povjerenje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije