Tragedija na planini

Spustili se bob stazom, poginuli 17-godišnji blizanci

bob
07.02.2016.
u 12:00

Grupa mladića je u kasnim noćnim satima bez dozvole, potajno ušla u Olimpijski park, na kojem su se održale Zimske olimpijske igre 1988.

U nesreći u kanadskom gradu Calgaryju, na stazi za bob, poginula su dva brata blizanca, dok je šest njihovih prijatelja ozlijeđeno. 

Kako je priopćila policija iz Calgaryja, grupa mladića je u kasnim noćnim satima bez dozvole, potajno ušla u Olimpijski park, na kojem su se održale Zimske olimpijske igre 1988. godine.

U parku, koji se još uvijek koristi za natjecanja, grupa se počela spuštati, ali su iz nepoznatih razloga udarili u vrata koja odvaja bob-stazu od staze za sanjke. Braća stara 17 godina su poginula na mjestu nesreće, javlja Anadolija. 

Ozlijeđene osobe su odmah smještene u bolnicu, a policija je priopćila kako istražuju snimke sigurnosnih kamera kako bi se utvrdilo kako su i zbog čega mladići ušli u park. U priopćenju je istaknuto da je radi rasvjetljavanja slučaja potrebna pomoć.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije