nahvalio Hrvata

Zidane: Kovačić je jedan od naših najvažnijih igrača

kovacic
Guliver Image/Getty Images
25.11.2016.
u 16:48

Real će ovog vikenda u 13. kolu La Lige ugostiti Sporting Gijon, a utakmicu je na konferenciji za novinare najavio trener vodeće momčadi španjolskog prvenstva Zinedine Zidane.
 
Zidane je između ostalog nekoliko rečenica posvetio statusu Matea Kovačića, koji igra sve bolje u dresu kraljevskog kluba.
 
''Nije to ništa slučajno. Mateo je naporno radio i sam je najzaslužniji za rast u posljednje vrijeme. Uvijek je puno radio i davao je sve od sebe. Ovo mu je nagrada. Samopouzdanje mu je naraslo i pruža najbolje partije baš kad ga najviše trebamo. Kovačić je jedan od naših najvažnijih igrača'', nahvalio je hrvatskog reprezentativca legendarni Zizou, preniosi Index.hr. 

Podsjetimo, Kovačić je u Real došao u zimu 2015., a od tada nije se naigrao na Santiago Bernabeu. Najprije Benitez, a onda i Zidane, prilike su mu davali na kapaljku.

Lišen kontinuiteta igara Kovačić je zaredao s lošim nastupima i za Hrvatsku i izgubio je mjesto u momčadi.
 
Međutim, Kovačić je na najbolji mogući način iskoristio niz ozljeda u veznoj liniji Reala, ponajviše Luke Modrića, a kasnije i Casemira te Kroosa. Odigrao je nekoliko fenomenalnih utakmica i u posljednjih dva mjeseca nametnuo se kao jedan od važnijih igrača u vezi Madriđana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije