MZ Stolac

Vidovo Polje obranilo naslov

05.08.2016.
u 08:00

Momčad Vidovo Polje pobjednik je ovogodišnjeg izdanja Lige mjesnih zajednica Stoca. Na taj je način mlada momčad izborila pravo nastupa u završnici Lige Hercegovine, koja će se ove godine održati u Čitluku. Vidovo Polje tako je bilo najbolje u konkurenciji 14 momčadi koje su se ove godine natjecale u Stocu.

Dobra posjećenost

Inače, finale se igrao u Sportskom centru u Vidovu Polju kod Stoca. Domaća momčad imala je i vatrenu potporu oko 1000 okupljenih gledatelja koji su na kraju mogli biti zadovoljni prikazanom igrom. Inače, Vidovo Polje je, po mišljenju mnogih, prošle godine u završnici u Ljubuškom bilo i najugodnije iznenađenje. Sada će ta mlada momčad biti iskusnija i konkurentnija pa će biti zanimljivo vidjeti što ovaj put može napraviti u završnici Lige Hercegovine u Čitluku.

Inače, Vidovo Polje je u finalu svladalo momčad Borojevići/Masiline s 4:2. Prevagu je definitivno donijela taktika pobjedničke momčadi. Od početka utakmice domaćini su igrali s pet igrača u polju žrtvujući pri tome vratara i već su do poluvremena vodili s 4:0. Takva taktika zatekla je njihove protivnike, a rezultat svega bila su po dva pogotka Ivana Šutala i Ivana Perića. Borojevići/Masline su s dva gola Gorana Boškovića zaprijetili u drugom dijelu, ali je to bilo sve što je ta momčad uspjela napraviti. Treće mjesto na natjecanju pripalo je momčadi Stoca. U juniorskom dijelu turnira slavila je momčad Vidovo Polje 1. Na juniorskom turniru natjecalo se šest momčadi.

Pojedinačna priznanja

Vidovo Polje dominiralo je kada su u pitanju bila pojedinačna priznanja. Za najboljeg igrača natjecanja u Stocu proglašen je Boris Katičić, dok je najbolji strijelac Ivan Šutalo, a najbolji vratar ovoga natjecanja bio je Nikola Raguž. Nakon završetka natjecanja upriličeno je i dodjeljivanje nagrada za najbolje momčadi i pojedince. Stolački načelnik Stjepan Bošković pobjedničkoj je momčadi i ovogodišnjem predstavniku u završnici Lige Hercegovine dodijelio pehar za prvo mjesto.

Taj trenutak je za sve u Vidovu Polju značio i veliko slavlje.

Pobjeda se znala proslaviti i uz dobro jelo i osvježavajuću kapljicu.

Inače, ako ćemo malo biti vizionari, definitivno predstavnik Stoca, uzme li se u obzir prosjek kvalitete sa završnica iz prethodnih godine, može puno toga reći u Čitluku. Ova mlada momčad dobro izgleda na terenu pa ostaje za vidjeti kako će se snaći u jačoj konkurenciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?