U TEŠKOJ SITUACIJI

VIDEO Trener Tottenhama o Perišićevom povratku: 'Ovo je veliko razočaranje'

Ivan Perišić
22.09.2023.
u 20:02

"On ima jak karakter. Ne sumnjam da će se brzo vratiti na razinu na kojoj je igrao za nas i Hrvatsku prije nego što se ozlijedio", rekao je optimistični Ange Postecoglou

Ivan Perišić se teško ozlijedio na treningu Tottenhama. Novi trener londonske momčadi, Ange Postecoglou komentirao je stanje hrvatskog igrača na konferenciji za mediji. Prije početka sezone mnogi u Engleskoj su smatrali da će se u jeku ovoljetnih izmjena u svlačionici dogoditi i transfer 34-godišnjeg hrvatskog reprezentativca. Međutim, ne samo da do toga nije došlo, već se Perišić pokazao jednim od ključnih igrača u novoj sezoni. 

"Ovo je veliko razočaranje. Najveće za Ivana, pa onda i za sve nas. Stvari poput ove ponekad se dogode. Teška je to ozljeda. Kratko sam radio s njim, ali uvjerio sam se zašto je igrao za najveće svjetske klubove i zašto toliko traje na visokoj razini. Znam i da je veliki profesionalac. Ovo je veliko razočaranje za klub jer je on značajan dio Tottenhama", rekao je Postecoglou.

Ipak, ističe kako vjeruje da se Perišić može vratiti u punoj formi. "On ima jak karakter. Ne sumnjam da će se brzo vratiti na razinu na kojoj je igrao za nas i Hrvatsku prije nego što se ozlijedio", optimistično je rekao trener.

S druge strane situacija bi mogla biti bitno drugačija. Predviđa se da bi Perišićev oporavak trebao trajati barem šest mjeseci. Njegov ugovor s Tottenhamom ističe krajem aktualne sezone i dakako samo vraćanje na travnjak ne znači da će biti u izvrsnoj formi. Prema predviđanjima engleskih medija, ozljeda bi mogla značiti da je odigrao svoju posljednju utakmicu za Tottenha.

S druge strane, ovakav splet okolnosti mogao bi dodatno potaknuti njegov dugo iščekivani i priželjkivani povratak u Hajduk. Ta mogućnost bila je konstantna tema ovoljetnog prijelaznog roka, no u Londonu su prepoznali koliko može pridonijeti na terenu. Polugodišnja stanka bi to mogla promijeniti i otvoriti vrata njegovom konačnom dolasku na Poljud. Također, njegov nastup za Hrvatsku na Europskom prvenstvu doveden je u pitanje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?