SUDAČKI REPOVI

VIDEO HNS objavio snimku i dokaz zašto je Dinamu sviran jedanaesterac koji je podijelio Hrvatsku

HNS
04.09.2023.
u 18:57

HNS je poslao fotografiju i video snimku na kojoj se vidi da je prilikom centaršuta Robert Ljubičića igrač Osijeka Darko Nejašmić dirao loptu rukom, objavili su dokaz o tome zašto se nakon VAR konzultacije dosudio kazneni udarac

Puno se priča o sinoćnjem suđenju Marija Zebeca u derbiju između Osijeka i Dinama na Opus Areni, plavima su svirana dva kaznena udarca koja je realizirao Bruno Petković i tako donio sva tri boda hrvatskom prvaku.

Nakon pritužbi na suđenje od strane Osijeka i Hajduka, šef sudačke komisije Bruno Marić sazvao je press konferenciju te rekao da su penali za Dinamo ispravno dosuđeni. 

Nakon press konferencije, HNS je poslao fotografiju i video snimku na kojoj se vidi da je prilikom centaršuta Robert Ljubičića igrač Osijeka Darko Nejašmić dirao loptu rukom, objavili su dokaz o tome zašto se nakon VAR konzultacije dosudio kazneni udarac.

Radi se o video-analizi nakon utakmice u kojoj se čuje glas Ivana Bebeka koji se konzultira sa svojim kolegama oko sporne situacije.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?