Susret FSS i NSBIH

''Turnir prijateljstva'' za mlađe uzraste od 23. do 29. svibnja u Bijeljini

nsbih
18.04.2016.
u 18:31

Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije (FSS), direktor mlađih kategorija Savo Milošević, njegov zamjenik Mitar Mrkela i Igor Miklja posjetili u danas Nogometni savez BiH (NSBIH) gdje su se susreli s generalnim tajnikom Jasminom Bakovićem, tehničkim direktorom Denijalom Pirićem i koordinatorom za omladinski nogomet Muratom Jahom.

Razgovarano je o trećem ''Turniru prijateljstva'' za omladinske kategorije koji će biti održan od 23. do 29. svibnja u Bijeljini, a na kojem će sudjelovati 16 ekipa, javlja Fena.  

- Drago mi je što smo danas ugostili naše prijatelje iz FSS-a i želimo ih podržati u njihovim naporima da organiziraju turnir za mlađe uzraste koji je lijepa i pozitivna priča. Prije svega želimo da se ti dječaci druže, ali i da vidimo na djelu i neke igrače koji konkuriraj za naše omladinske reprezentacije. Na turniru će sudjelovati jake ekipe. Svi koji se odluče posjetiti utakmice, sigurno će imati što vidjeti - rekao je Pirić te izrazio zadovoljstvo organizacijom takvih događaja.

Milošević se zahvalio NSBiH na podršci, kao i svima koji su prepoznali značaj turnira.

- Turnir prijateljstva predstavlja lijep primjer kako se može na pozitivan način napraviti dobra i zdrava priča. Kroz ovaj događaj upućujemo bezbroj fenomenalnih poruka, što je i smisao nogometa, kao i sporta uopće - naglasio je Milošević.

Miklja je istaknuo da organizatori žele podići turnir na višu razinu u odnosu na prethodne dvije godine, te naveo da će pet utakmica dnevno prenositi TV Sport Klub 1. 

Mrkela se zahvalio na prijmu i čestitao kadetskoj reprezentaciji BiH plasman na EP.

- Tijekom ove dvije godine, otkad organiziramo turnir, nastojimo promovirati nogomet, ali i druge vrijednosti kao što su prijateljstvo i uzajamno poštovanje. U budućnosti ćemo kroz ovaj događaj nastaviti njegovati te vrijednosti - zaključio je Mrkela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?