POLUFINALNI SRAZ

Trening Kauboja uoči starih znanaca Španjolaca

kauboji
29.01.2016.
u 16:00

Hrvatski rukometaši pripremaju se za polufinalni sraz protiv straih znanaca Španjolaca na Europskom prvenstvu u Poljskoj.

Ukupno smo 21 put igrali međusobno, od kojih šest puta na europskim prvenstvima. Statistika je na strani protivnika: 3 pobjede, 1 remi, a dvaput je slavila Hrvatska. Posljednji put pobijedili su nas na EP-u u Danskoj prije dvije godine i borbi za brončanu medalju sa samo jednim golom više. U istom tom srazu 2012. godine u Beogradu s +3 Hrvatska je uzela broncu. Polufinale protiv Španjolske igrali smo one zlatne 2003. godine kada smo nakon produžetaka i velike borbe napokon slavili 39:37, otišli u finale...i ostalo je povijest. 

Rukometaši su puni samopouzdanja, vjeruju u sebe, a najbitnije od svega je što vlada ogroman momčadski duh i zajedništvo. Velika su si podrška međusobno i svjesni su činjenice što su već do sada napravili na ovom Europskom prvenstvu u Poljskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?