Široki pred put u Semberiju

Trener Širokog Branko Karačić traži pravu formulu za jaki i čvrsti Radnik

15.09.2016.
u 08:00

Pobjeda protiv Metalleghea popravila je raspoloženje na Pecari, kako među igračima i stručnim stožerom tako i među pristašama kluba. No, trener Branko Karačić samo je dijelom zadovoljan, pa stalno spominje pogodak kojim su Jajčani ublažili poraz na podnošljivih 1:3:

“Blesavi” golovi

- Nije normalno da opet primimo tako glup pogodak, opet u završnici utakmice, kaže učitelj Širokobriježana, aludirajući na tri “nevjerojatno blesava” gola u gostima kod Mladosti: - Uz primjedbe, u cjelini sam zadovoljan igrom i čestitam igračima na načinu kako su izborili zasluženu pobjedu. Hvala i navijačima koji su nas znali podržati, kaže Karačić: - U utorak smo trenirali dva puta. Ujutro se radilo na travnjaku, a poslijepodne bilo je veliko grmljavinsko nevrijeme, pa smo radili unutra u teretani. Treniraju svi, samo ne svi isto. Slavko se Brekalo nakon ozljede uključio u rad s ostalima. Ozdravio je, ali je u izvjesnom zaostatku. I Ivan Crnov trenira normalno. Imamo problem za nastup u Bijeljini, jer su zbog žutih kartona izvan stroja branič Boris Pandža i “srednjak” Zoran Plazonić. Ali, snaći ćemo se nekako bez njih, kao što se uvijek moramo snalaziti kad netko “iskoči iz stroja”...

Problem s Plazonićem već je “riješen”. Naime, Jure Ivanković odradio je “žutu kaznu”, pa će vjerojatno igrati i Bijeljini.

Protiv Metalleghea zbog viroze i povišene temperature iz “kandidature” za nastup ispali su Dino Ćorić, Josip Barišić, ali su ipak sjedili na klupi.

Višak kandidata

I Stefan Barić bio je virozan, ali je odigrao veliki dio utakmice. Budu li svi spomenuti zdravi, bit će višak kandidata za utakmicu protiv Radnika, koji je nakon dva poraza u prva 2 kola (Zrinjski 1:2, Čelik 2:3) u 6 idućih nastupa 3 puta slavio (Vitez, Metalleghe, Olimpic) i 3 puta remizirao (Krupa, Mladost, Sarajevo). 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?