Reakcije na Miočićev poraz

Svjetski mediji: Okončana je vladavina najvećeg teškaša u povijesti UFC-a

miočić
28.03.2021.
u 09:40

Kamerunac je postao prvi afrički teškaški prvak u povijesti UFC-a nakon što je američko-hrvatskog borca srušio na početku druge runde u Las Vegasu. Evo što strani mediji pišu o ovoj borbi i novom UFC-ovom prvaku.

"Ngannou je u uzvratu lakoćom svladao najuspješnijeg teškaša u povijesti UFC-a", navodi CBS.

"Ngannou je uništio Stipu u brutalnoj drugoj rundi i postao novi prvak", navodi Dazn.

"Ngannou je sljedeća velika stvar u UFC-ovoj teškoj kategoriji već nekoliko godina. Sav potencijal ostvario je u šest senzacionalnih minuta kada je oduzeo pojas najuspješnijem borbu u povijesti kategorije", piše agencija AP.

"Ngannou je u četvrtak rekao da nije prepoznao tipa koji je izgubio od Stipe Miočića 2018. godine, a sada razumijemo i zašto. Borac kojeg smo sinoć vidjeli nije ista osoba koja je prije tri godine poražena od Miočića. To je vrlo jasno", piše ESPN.

"Ngannou se osvetio Stipi Miočiću koristeći ono što je naučio u ponižavajućem porazu prije tri godine. Osvojio je naslov u borbi s 'najopasnijim čovjekom na planetu'", navodi Independent.

"Ngannouova nevjerojatna moć udaranja okončala je vladavinu najvećeg teškaša u povijesti UFC-a", navodi Yahoo Sports.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?