projekt

Sportska udruga postaje ogledni primjer

21.03.2017.
u 09:00

Sportska udruga studenata Studentskog centra Mostar pod svojim okriljem ima nekoliko klubova. Pod udrugom djeluju košarkaški i odbojkaški klub, kick boks klub, a uskoro i još neki drugi. Primjer ove udruge najsličniji je američkim sportskim programima na sveučilištima. Članovi klubova pod okriljem udruge imaju pravo na neke povlastice, a osim studija imaju i sportske obveze.

Uspjeh

Studenski odbojkaški klub Mostar ove se sezone bori za ulazak u najviši stupanj bh. odbojke, dok su članovi SKK Student svojedobno igrali i u Premijer ligi. Ovakav model uskoro će primjenjivati i neka druga sveučilišta u BiH.

Jučer su predsjednik Sportske udruge studenata SCM Dragan Mikulić (ujedno i ravnatelj Studenstskog centra Mostar) i direktorica NLB banke d.d. Sarajevo Lidija Žigić potpisali vrijedan sponzorski ugovor.

- NLB banka kao društveno odgovorna kompanija nastoji dati pozitivan doprinos društvu u kojem posluje i projektima društvene odgovornosti te promovirati sport, kulturu, ekologiju, brigu o djeci i mladima. Cilj nam je da studenti prepoznaju NLB banku kao svog partnera i da nas odaberu kako bi zadovoljili svoje financijske potrebe. Nadamo se da će sponzorska sredstva biti iskorištena tamo gdje su najviše potrebna i da ćemo našu suradnju nastaviti i u budućnosti - kazala je direktorica Žigić.

Namjenska sredstva

- S NLB bankom surađujemo već nekoliko godina i mogu samo reći da je ta suradnja vrlo uspješna. Ove godine smo došli na ideju da bude sponzor Sportske udruge u sklopu koje djeluju odbojkašice i košarkaši. Sredstva koje nam je osigurala NLB banka bit će iskorištena u sportskim ekipama. Mi smo sada postali brand, pa ostala sveučilišta prate naš rad i kopiraju ono što smo proveli u djelo - kazao je, između ostalog, Dragan Mikulić na prigodnoj konferenciji za medije.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije