TRENER DINAMA

Sergej Jakirović: U Grčkoj smo dobili šamarčinu, a Baturina mora na pregled

Sergej Jakirović
Luka Stanzl/PIXSELL
17.03.2024.
u 20:27

- Ubacili smo na poluvremenu Brodića kao drugog napadača, zabili iz kornera što smo često radili, i onda je bilo lakše završiti utakmicu na najbolji mogući način - rekao je Jakirović.

Trener Dinama Sergej Jakirović prokomentirao je pobjedu nad Rudešom (3:0) u 27. kolu HNL-a.

- Imali smo od početka kontrolu nad utakmicom, dosta smo puta dolazili u zadnju trećinu, a zbog lošeg terena i krivih dodavanja nismo upućivali udarac na gol ili bolje centrirali kad smo punili šesnaesterac, makar smo imali dobrih prilika. Ubacili smo na poluvremenu Brodića kao drugog napadača, zabili iz kornera što smo često radili, i onda je bilo lakše završiti utakmicu na najbolji mogući način - rekao je Jakirović.

Kako je bilo podignuti momčad nakon teškog poraza i ispadanja od PAOK-a?

- Dobili smo dobru šamarčinu, moram to priznati, nije bilo jednostavno. Ova grupa igrača je karakterna i radna, slušaju sve što im se kaže, nije bilo problema. Tražili smo s četiri nova igrača novu energiju, imali plan B ako trebamo dodati gasa, na kraju su momci dobro odradili čitavu utakmicu.

Baturina je izašao zbog ozljede.

- Osjetio je peckanje i neki grč, vidjet ćemo. Mora se sutra javiti u reprezentaciju, mora obaviti preglede i vidjet ćemo što će biti.

Nakon pauze zbog reprezentacije slijede dvije utakmice s Hajdukom, u prvenstvu i kupu.

- Sad je pauza dva tjedna, moramo se dobro odmoriti i regenerirati, imamo puno reprezentativaca. Teško je raditi taktičke treninge, ali moramo raditi u nadi da će se svi vratiti zdravi. Čekaju nas dva najveća derbija, moramo se dobro pripremiti, obje su utakmice važne.

Trener Rudeša Davor Mladina pomirio se s ispadanjem.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?