U nedjelju protiv Litve

Rukometaši pobjedom žele završiti kvalifikacije

rukometasi bih
FENA
15.01.2016.
u 20:00

Protiv Litve ćemo igrati rasterećeno, za publiku, ali sa željom da pobjedom okončamo kvalifikacije, izjavio je Marković

Sve što smo obećali, izvršili smo. Rekao sam da me ne zanima matematika i da ćemo plasman u baraž riješiti prije zadnje utakmice. Tako je i bilo. Protiv Litve ćemo igrati rasterećeno, za publiku, ali sa željom da pobjedom okončamo kvalifikacije - izjavio je za Fenu izborik rukometne reprezentacije BiH Dragan Marković. 

Ponovio je da su Zmajevi borbenom i smišljenom igrom pobijedili Slovake, najveće rivale u kvalifikacijskoj grupi.

Za nedjeljni dvoboj s Litvom Mejdan će ponovo biti krcat ljubiteljima rukometa. Izbor Tuzle za "gnijezdo Zmajeva“ bio je pun pogodak Stručnog tima reprezentacije.

Navijači Fukare pripremaju posebnu scenografiju. Njima su ulaznice obećane po nižoj cijeni i doći će ih više stotina. U dvoranu Mejdan ući će sat i pol prije početka utakmice i, kako obećavaju, stvorit će "brazilsku atmosferu“. 

Dragan Marković i njegov pomoćnik Zuhdija Korkarić, s druge strane, obećavaju spektakl, kako bi se igrači zahvalili navijačima na sjajnoj podršci tijekom kvalifikacija.

Stručni tim će u nedjelju dati priliku i nekim igračima s manjom reprezentativnom reputacijom. Ipak, neće dopustiti da Litva u Tuzli pokvari radost Zmajeva.

Utakmica Bosna i Hercegovina - Litva igra se u dvorani Mejdan u nedjelju, 17. siječnja s početkom u 20.15 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije