Guardiola:

Robben možda propusti Ligu prvaka zbog prehlade

Guardiola
Agencija
16.03.2016.
u 08:54

Pep Guardiola još uvijek nije siguran da li će u uzvratnoj utakmici Lige prvaka moći računati na Arjena Robbena. Bayern će večeras na svojoj Allianz Areni u Munchenu dočekati Juventus u okviru osmine finala Lige prvaka, a trening uoči duela sa torinskim klubom propustio je Arjen Robben koji ima problema s prehladom, prenosi SportSport.ba

"U ovom trenutku ne znam da li će moći igrati. Nismo bili u prilici odraditi cijeli trening, padao je jak snijeg tako da je na kraju postalo čak i opasno", rekao je trener Pep Guardiola na konferenciji za medije. Španjolac ima namjeru od Bayerna se oprostiti sa titulom prvaka Europe. "Ne znam šta će se događati u narednim mjesecima ukoliko ne pobijedimo Juventus.

U prvoj utakmici smo mogli da pobijedimo 5:0, ali nam to nije pošlo za rukom. Moramo igrati svoju igru i da iskoristiti naše prednosti", zaključio je trener munchenske momčadi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije