PIŠE BILD

Procurilo najveće otkriće o Schumacherovom stanju. Vozili su ga u Mercedesu, a imali su jedan cilj

Michael Schumacher
nordphoto GmbH / PIXSELL
28.12.2023.
u 17:02

Otkriveno je i da je za njega angažirano 15 liječnika, masera i asistenata kako bi mu pružili najbolju njegu 24 sata dnevno. Podsjetimo, sedmerostruki svjetski prvak je stradao 29. prosinca 2013. godine na skijanju u francuskim Alpama udarivši glavom o stijenu.

Prije deset godina legendarni vozač Formule 1 Michael Schumacher (54) doživio je tešku nesreću na skijanju u Francuskoj, a o njegovom zdravstvenom stanju ne zna se gotovo ništa. Ipak, njemački dnevnik Bild je otkrio najkonkretnije detalje vezane uz njegovu dosadašnju rehabilitaciju.

Naime, njemački list piše da se Schumacher u sklopu njege i rehabilitacije vozio u Mercedesu AMG-u. Svrha ovoga bila je stimulirati mozak poznatim zvukovima, nakon što je Schumacher proveo više od dva desetljeća utrkujući se u Formuli 1 ili drugim kategorijama prije svog debija u Formuli 1 1991. na Velikoj nagradi Belgije.

Otkriveno je i da je za njega angažirano 15 liječnika, masera i asistenata kako bi mu pružili najbolju njegu 24 sata dnevno.
Podsjetimo, sedmerostruki svjetski prvak je stradao 29. prosinca 2013. godine na skijanju u francuskim Alpama udarivši glavom o stijenu.

Iako je nosio skijašku kacigu, doživio je teške povrede glave i prebačen je u bolnicu u Grenobleu gdje je podvrgnut operacijama i stavljen u induciranu komu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?