Čitluk

Prga i Zovko na prijmu kod načelnika

23.07.2016.
u 09:00

Nakon što su talentirane karatašice čitlučkog KK Hercegovina Irena Prga i Kristina Zovko ostvarile veliki uspjeh sudjelujući na Svjetskom kupu u Umagu (Irena je osvojila zlatnu medalju u kategoriji ml. seniorki do 68 kg, a Kristina broncu u istoj kategoriji), čitlučki načelnik Ivo Jerkić i predsjednik OV Marin Radišić upriličili su svečani prijam za vrsne karatašice i njihove trenere.

Jaka konkurencija

Njihov i uspjeh ostalih članova tog kluba je značajniji kad se zna kako je ostvaren u konkurenciji među više od 2000 natjecatelja iz brojnih zemalja. Karatašice i njihovi treneri općinskim su čelnicima iznosili dojmove s natjecanja, a načelnik Jerkić im je čestitao te kazao: - Navikli ste nas na to da se vraćate s medaljama. Naša općina može se pohvaliti izvanrednim sportašima. Upoznati smo s time kako, uz sportske uspjehe, postižete odlične rezultate i u obrazovanju, stoga vam čestitam i na tome.

Upisale fakultet

Naime, Irena i Kristina su nakon završetka srednje škole upisale fakultete u Mostaru i Splitu, ali to ne znači da napuštaju KK Hercegovina. Prema riječima trenera Dalibora Vučića, obje karatašice registrirane su do kraja godine te je napomenuo da KK Hercegovina Čitluk ove godine planira na Državnom prvenstvu nastupiti sa ženskom i muškom seniorskom ekipom. Na sastanku u uredu načelnika govorili su i treneri Josip Primorac i Josip Grbavac, a Grbavac se, kao predsjednik UO ŠS Brotnja, osvrnuo i na izvrsnu suradnju 3 karate kluba s područja općine. -Drago nam je da se Brotnjo često spominje u sportskim okvirima zbog izvanrednih uspjeha, takvi se rezultati u karateu postižu u kontinuitetu i tako treba nastaviti, kazao je predsjednik OV Marin Radišić. Na kraju su općinski čelnici Ireni i Kristini uručili prigodne darove. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?