Futsal: Kvalifikacije

Porazom od Španjolske izgubljeni izgledi za SP

13.12.2015.
u 07:00

Futsal zmajevi poveli su u drugoj minuti, a onda je uslijedio 'potop' Iduću utakmicu, posljednju u kvalifikacijama, bosanskohercegovački malonogometaši igraju danas (15.30) protiv Letonije

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u petak uvečer u Eindhovenu od reprezentacije Španjolske s više nego uvjerljivih 8:1 (3:1) u drugom kolu kvalifikacijskog turnira za Svjetsko prvenstvo u Kolumbiji.

Dobro počeli, loše završili

Izabranici izbornika Bore Matana dobro su otvorili meč i već u drugoj minuti došli do prednosti preko Dejana Pavlovića. Španjolci su izjednačili rezultat u 9. minuti, a strijelac je bio Miguelin iz kaznenog udarca. Mario Rivillos u 19. minuti pogađa za preokret (1:2), a u posljednjoj minuti prvog poluvremena Miguelin drugi put pogađa mrežu vratara Bahrudina Omerbegovića.

U drugom poluvremenu uslijedio je pravi "potop". Prvo Miguelin postiže još dva gola, a po jednom su se u listu strijelaca upisali Alex, Lin i Bebe. Rezultat 8:1 je bio konačan rezultat ove utakmice u kojoj je bosanskohercegovački državni tim izgubio izglede za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kolumbiji.

Podsjetimo, kvalifikacijski turnir se održava u Eindhovenu u Nizozemskoj. U četvrtak je futsal reprezentacija BiH u prvom kolu kvalifikacija poražena od domaćina Nizozemske rezultatom 3:4.

Letonija za kraj

Iduću utakmicu, posljednju u kvalifikacijama, bosanskohercegovački malonogometaši igraju danas protiv Letonije. Meč je na rasporedu u 15.30 sati.

Za reprezentaciju BiH u meču sa Španjolcima nastupili su Bahrudin Omerbegović, Dejan Pavlović, Nijaz Mulahmetović, Tomislav Bevanda, Anel Radmilović, Adnan Delihasanović, Stanislav Galić, Ivan Matan, Srđan Ivanković, Ivan Ivanković, Marin Šunjić, Nermin Jusić, Mirko Hrkać, Josip Bošković. Izbornik: Boro Matan. S druge strane, na "megdan" futsal zmajevima izašli su Jesus Herrero, Ortiz, Fernandao, Pola, Miguelin, Paco Sedano, Juanjo, Bebe, Aicardo, Adolfo, Lin, Mario Rivillos, Alex. Izbornik: Jose Venancio Lopez.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije