ZASTRAŠUJUĆE:

Policajac upucao u glavu nogometaša koji je smirivao bijesne navijače

ZASTRAŠUJUĆE
14.12.2016.
u 12:47

Veznjak Almagra Franco Quiroz (26) pogođen je gumenim metkom u glavu od strane policajca koji je htio smiriti navijačke sukobe koji su se dogodili za vrijeme utakmice Atletico Paranà – Almagra na Estadio Tres Febrerou u Buenos Airesu, prenosi talijanski Calciomercato.

Argentinski policajac bio je prisiljen intervenirati zbog nasilničkog ponašanja između navijača nakon što je momčad Atletica Parane zabila pogodak u 90. minuti. Franco Quiroz htio je smiriti bijesne navijače Almagra ali je u tom trenutku nehotično postao žrtva. Quiroz se našao između policije i navijača i tad je bio upucan, prenosi Net.hr

 

 

Na svu sreću, Quiroz život nije ugrožen, nekim čudom. Iako se radi o gumenom metku, u trenutku ispaljivanja istog bila je mala udaljenost između njega i policajca koji je pucao. Hitna pomoć odmah je odvela Quiroza u bolnicu gdje mu je metak izvađen iz glave operacijskim zahvatom.

Nesretni nogometaš je odmah nakon operacije i dao izjavu za argentinske medije.

“Policija je pucala i ja sam samo htio smiriti strasti kod navijača. Čuo sam pucnjavu i kad sam se vraćao na teren samo sam pao na tlo. Imao sam sreću zato što gumeni metak nije oštetio lubanju i liječnici su mi uklonili metak iz glave, ostala je samo rupa. Samo čudom sam preživio”, kazao je Franco Quiroz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?