VATRENI DUH

Perišić se oglasio nakon izjave trenera Tottenhama: 'Nikad ne odustajem'

Ivan Perišić
Igor Kralj/Pixsell
05.01.2024.
u 20:31

Ovakva odluka trenera Angea Postecogloua otvara vrata transferu Ivana Perišića u Hajduk. Navijači kluba s Poljuda željno iščekuju dolazak hrvatskog reprezentativca koji se trenutno oporavlja od teške ozljede

Trener Tottenhama Ange Postecoglou je na konferenciji za medije obavijestio javnost da Ivan Perišić više neće igrati za londonski klub. Hrvatski reprezentativac je na treningu ozlijedio prednje križne ligamente i oporavlja se od ozljede. Ugovor mu ističe krajem aktualne sezone.

"Moram biti pošten prema njemu i priznati da naporno radi. Očito je da želi biti u formi za reprezentativne obveze. Njegova odsutnost za nas je težak udarac. Očekivao sam od njega velik doprinos u ovoj sezoni i vidjeli smo u prvim utakmicama koliko može utjecati na igru. Neće više igrati za nas", rekao je Australac.

Dakako, ovo otvara vrata dugo čekanom dolasku Ivana Perišića u Hajduk. Za engleski klub je nastupio 50 puta, zabio jedan gol i upisao 14 asistencija. Vjerojatno je da će igrač na njegovoj razini uspješno vratiti formu nakon ozljede i svakom klubu može biti od izrazite važnosti.

Nakon što je trener Spursa dao ovu izjavu, na Instagramu se oglasio sam Perišić. Objavio je story u kojem stoji: "Onomu nepopustljivom glasu u mojoj glavi koji mi nikada ne dopušta da odustanem."

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?