Blatter:

Pao mi je „teret“ što više nisam predsjednik FIFA

Sepp Blatter
Reuters/PIXSELL
27.02.2016.
u 17:43

Sepp Blatter je rekao kako mu je konačno pao „teret" zbog činjenice kako više nije predsjednik Svjetske nogometne federacije (FIFA). Isto tako smatra kako će njegov nasljednik Gianni Infantino obaviti dobar posao, prenosi Prvi.tv

Kontroverzni Blatter je u subotu kazao kako je u petak uvečer u 18.01 sati osjetio veliko olakšanje i pad „tereta" kada je na televiziji gledao kako Infantino pobjeđuje na izborima za predsjednika FIFA.

„Imao sam veliki 'teret' na sebi, a sada je konačno sve završeno. Važno je da se u FIFA-i dogodila promjena", rekao je on.

Blatter će sljedećeg tjedna napuniti 80 godina, kaže da je uživao tijekom svog prvog dana na poslu u FIFA-i daleke 1975. godine.

Bivši predsjednik FIFA je svog nasljednika pohvalio riječima da se radi o mladom čovjeku, koji je moćan i koji ima puno energije.

Blatter je na čelu svjetske kuće nogometa proveo 17 godina, od 1998. do listopada 2015. kada je suspendiran na tri mjeseca zbog financijske zloupotrebe položaja. Kasnije Etički odbor, nakon obavljene istrage, Blatteru izekao šestogodišnju zabranu obavljanja bilo kakvog posla u nogometu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije