NOVI PROJEKT

Otkriven razgovor čelnika Barcelone i Ivana Rakitića!

27.06.2017.
u 10:08

Katalonski Sport, vrlo blizak Barceloni, otkriva dio razgovora Rakitića i vodstva kluba.

Ernesto Valverde nedavno je preuzeo ulogu trenera Barcelone, a odmah nakon njegova dolaska u španjolskim medijima pojavila se informacija da će Ivan Rakitić napustiti klub.  Iako je već nekoliko sezona važna karika katalonskog kluba, Španjolci su pisali da je hrvatski reprezentativac na prodaju i da najvjerojatnije sljedeće sezone neće biti na Nou Campu. No, najnovije informacije to demantiraju.

Katalonski Sport, vrlo blizak Barceloni, otkriva dio razgovora Rakitića i vodstva kluba. "Barca je u razgovoru s Rakitićem i njegovim ljudima. Uvjeravaju ga da će biti jedan od glavnih igrača Valverdeova projekta. Iako su se pojavile informacije o tome da ga klub želi prodati, Bartomeu i njegovi ljudi uvjeravaju Rakitića da se to neće dogoditi. Čelnici inzistiraju na tome da on ostane i trenutačno je na listu onih igrača koji nisu na prodaju. Bit će važan dio nove Barcelone", otkriva Sport. Raketa je u Barcu stigao 2014. i otada se ustalio u prvu momčad. Prošle sezone ga Luis Enrique neko vrijeme 'držao na ledu', nije mu bio u prvom planu, a to se odrazilo na igre momčadi pa je čak reagirao i trojac Messi - Suarez - Neymar. Nakon toga Rakitić se vratio u početnu postavu i odigrao nekoliko sjajnih utakmica.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije