Modrić demantirao latinoameričke medije:

'U Salvadoru mi nisu ubili sestričnu'

Luka Modrić
14.04.2016.
u 20:28

Južnoamerički mediji izvijestili su u četvrtak da je El Salvadoru ubijena Susana Areniva Modrić (40), sestrična hrvatskog nogometaša Luke Modrića. Honduraški portal La prensa piše da je žena oteta u ponedjeljak, a njezino je tijelo pronađeno u srijedu u prtljažniku automobila u gradu Cuscatancingo. Isti portal tvrdi da je ubijena Susana bila u srodstvu s veznjakom Real Madrida i reprezentativcom Hrvatske Lukom Modrićem, prenosi Jutarnji list. 

Na svojem službenom profilu na Twitteru u četvrtak navečer oglasio se i sam Luka Modrić, koji je u objavi na španjolskom jeziku također demantirao napise latinoameričkih medija da je u Salvadoru ubijena njegova sestrična.

'Vezano uz informacije koje su se pojavile, htio bih razjasniti da osoba ubijena u Salvadoru nije ni u kakvom srodstvu sa mnom', napisao je Modrić.

- Ne znam ništa o tom događaju, niti sam ikada čuo za tu ženu za koju su mediji napisali da je Lukina rodica - kazao je za Zadarski.hr Stipe Modrić, otac zvijezde Real Madrida Luke Modrića, nakon što su španjolski mediji objavili vijest da je u Salvadoru oteta i ubijena Lukina 40-godišnja rodica.

- Vidio sam da mediji nešto o tome pišu, ali ja o toj ženi ništa ne znam. Prvi put sam za nju čuo i ostao sam zaprepašten. Da nam je ona rodica je bih sigurno znao za nju. Koliko ja znam u našoj obitelji nemamo rodicu s tim imenom - kazao je Lukin otac šokiran povezivanjem njegovog sina s nesretnom ženom ubijenom u Salvadoru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije