Sportski savez BiH

Organizacija Izbora sportaša godine

Organizacija Izbora sportaša godine
23.01.2016.
u 07:00

Na svečanosti će, među ostalima, biti dodijeljena i priznanja ‘Mirza Delibašić’, nagrade za životno djelo, fair play, za popularizaciju sporta

Sportski savez Bosne i Hercegovine 72. put organizira svečanost izbora i proglašenja najboljih sportaša i sportskih sastava u prošloj godini.Svečana ceremonija održat će se 26. siječnja u Narodnom pozorištu u Sarajevu u 20 sati. Predsjednik Organizacijskog odbora Izbora sportaša godine Izet Jelić jučer je na konferenciji za medije kazao kako je pred članovima žirija bio težak zadatak, s obzirom na to da je 2015. bila uspješna za bh. sportaše, a osobito za sportske momčadi.- Organizacijski odbor je savjesno radio, održali smo šest sjednica. I uz tešku ekonomsku situaciju u zemlji, mi smo, zahvaljujući našim poslovnim partnerima i prijateljima, uspjeli osigurati sredstva kako bismo na velikoj razini održali našu tradicionalnu svečanost - kazao je Jelić.Naveo je kako će nagrade najboljim bh. sportašima i momčadima biti uručene u svim kategorijama.- Bit će obuhvaćen veliki broj sportaša. Naš zadatak da jednom godišnje pokušamo nagraditi i ohrabriti sportaše na još veće uspjehe, kako mlade tako i starije, osobito one koji nas predstavljaju vani kao naši veliki ambasadori - kazao je Jelić.U skladu s pravilima za izbor najboljih sportaša i sportskih ekipa u obzir su uzeti najznačajniji rezultati u nacionalnom prvenstvu i međunarodnim i svjetskim natjecanjima koje je organizirao Međunarodni olimpijski odbor ili svjetske ili europske sportske federacije.Između ostalih, na svečanosti će biti dodijeljena i priznanja “Mirza Delibašić”, te nagrade za životno djelo, fair play, za doprinos za popularizaciju i razvoj bosanskohercegovačkog sporta, ali i vrhunski međunarodni rezultat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije