Prva liga FBiH

Orašani “iskopali” tri boda 
u kakanjskom rudniku

22.08.2017.
u 10:00

Niti jedna od tri vodeće momčadi uoči 3. kola (Rudar, Zvijezda, Olimpik) nije izborila očekivanu pobjedu. A svi su bili favoriti, posebice Rudar koji je bio domaćin Orašju. No, momčad Mate Neretljaka slavila je lakše nego se očekivalo i nego se čini od 2:1 za Labudove.

Pobjeda Orašja

Naime, momci sa Save ušli su u 90 + 2 minutu s vodstvom 2:0 (Vidović, Đukić). Tek su tada “rudari” smanjili na 1:2 golom s 11 metara (Kobilica). Olimpik je došao u Konjic kao potpuni favorit protiv Igmana, ali Konjičani su poveli 2:0 (Zeljković, Drljević). Vidović je smanjio i dao nadu da će Vukovi odnijeti barem bod na Otoci. Od svega ipak ništa. Jedini član do subote vodećeg “triumvirata” koji je neporažen je Zvijezda. Momčad trenera Nermina Šabića odigrala je 0:0 na jajačkom Mračaju protiv Metalleghea. Gosti tvrde da bi osvojili cijeli plijen, da travnjak u Jajcu nije u “stanju očaja”. Malu dramu vidjeli su gledatelji na visočkim Lukama. Slaven je vodio 2:0 (Salihović 2), nakon čega je momčad Ive Ištuka “došla sebi”... S dva pogotka Čabaravdića (oba s “kreča”), Bosna je poravnala, pa preko Hajdarovića u završnici slavila 3:2!

Velež u skladu s očekivanjima

Nakon dva poraza, Velež je zaigrao u skladu s očekivanjima i željama navijača. Svladao je Tošk 4:0 (Ćosić,Brandao 2, Ovčina). Na Bjelavama Bratstvo je povelo (Alihodžić), Čapljina okrenula u 2:1 (Leko, Haračić), Bratstvo izjednačilo na 2:2, Čapljina povela 3:2 (Haračić), a gosti s 11 metara u 90. minuti ipak stigli do 3:3 Hasić). Na Jakliću Iskra je slavila s minimalnih 1:0 protiv Travnika (Čakar). Utakmicu su obilježili sukobi navijača, a glavnu je ulogu ipak imala policija, koja je nemilice (kažu Travničani) tukla članove njihove Gerile... Šest pogodaka “palo” je u Simin Hanu. Svih je šest zabila domaća Sloga (Todorović 2, Kojić, Sarčević, Hebibović, Stokić), a Jedinstvo je bilo zrelo primiti još koji pogodak...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?