Međunarodni nogometni turnir "Bulls Cup 2024." za 2012., 2013. i 2014. godište

Donji Rahić i NK Mladi zadrugar domaćini Brčko Trophyja 2024.

Bulls cup 2024
15.04.2024.
u 18:06

Na turniru su sudjelovale renomirane ekipe iz BiH, Hrvatske, Austrije, Srbije, Rumunije..

U subotu i nedjelju (13. i 14. travnja 2024.) održan je međunarodni nogometni turnir "Bulls Cup 2024." na terenu NK Mladi zadrugar u Donjem Rahiću, a u okviru European Trophyja. Na turniru su sudjelovale renomirane ekipe iz BiH, Hrvatske, Austrije, Srbije, Rumunjske. Tu su Lokomotiva iz Zagreba, Crvena zvezda iz Beograda kao prošlogodišnji pobjednici, zatim ekipa Cibalija iz Vinkovaca, nogometaši iz Požarevca, dvije ekipe iz Beča, ekipa iz Temišvara (Rumunjska) i mnogi drugi. Također, na turniru je nastupio i domaćin turnira - nogometna škola Baap Eurogol, koji svoje utakmice i treninge održava na igralištu u Donjem Rahiću.

U konkurenciji 2012. godišta u finalu je bilo pravo nogometno uživanje, sastali su se Crvena zvezda iz Beograda i Lokomotiva iz Zagreba. U sjajnoj utakmici Zagrepčani su poveli, a u posljednjim sekundama Crvena zvezda je izjednačila. I onda je odluka morala doći preko jedanaesteraca. Crveno-bijeli su imali čak dva puta priliku pobijediti, ali nisu uspjeli. Tek u sedmoj seriji riješen je pobjednik. Lokomotiva iz Zagreba pobjednik je ovogodišnjeg Bulls Cupa 2024.

U konkurenciji 2013. godišta mnogo uzbuđenja, da bi na kraju Zenit iz Bijeljine prvi put osvojio "Bulls Cup 2024.", a u finalu su svladali Dušanovac iz Beograda.

Kod najmlađih u konkurenciji 2014., ekipa Malih šampiona iz Ugljevika pobijedila je s minimalnih 1:0 austrijsku ekipu Wiener Sport klub u vrlo kvalitetnoj, ali i neizvjesnoj utakmici.

Mora se pohvaliti organizaciju i sve one koji su unatrag sedam dana uradili sve kako bi teren i selo izdržali dolazak oko 1500 ljudi i djece. Sve pohvale i za organizaciju roštilja i prodaju pića. Također, organizacija i uređenje parkirališta i samog terena bili su na izrazito visokoj razini, kao i održavanje reda i discipline na samom turniru. Bez ijedne mrlje!

Pobjednici turnira

Bulls Cup

2012. godište

1. Lokomotiva Zagreb (Hrvatska)

2. Crvena zvezda Beograd (Srbija)

3. Ilićka 01 Brčko (BiH)

4. Borac Šamac (BiH)

2013. godište

1. Zenit Bijeljina (BiH)

2. Dušanovac Beograd (BiH)

3. Ilićka 01 Brčko (BiH)

4. Lokomotiva Zagreb (Hrvatska)

2014. godište

1. Mali šampioni Ugljevik (BiH)

2. Wiener Sport klub Wien (Austrija)

3. Donau Wien (Austrija)

4. Sloga 94 Bijeljina (BiH)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije