Ulična košarka

Odlična košarka i druženje s košarkašima HKK Zrinjski i SKK Student

S.ketch Street Basketball
19.10.2015.
u 12:32

Utakmicama četvrtfinala i polufinala sutra će biti nastavljen „Beko S.ketch Street Basketball- Mostar 2015“, turnir u uličnoj košarci na kojem sudjeluju učenici osnovnih i srednjih škola s područja Hercegovačko-neretvanske županije. U protekla dva dana odigrano je ukupno 29 utakmica, a danas je slobodan dan kako bi se natjecatelji mogli odmoriti i 
pripremiti za završnicu natjecanja. 

U nedjelju poslijepodne s natjecateljima i posjetiteljima družili su se košarkaši HKK Zrinjski, a u srijedu, uoči finala natjecanja, podršku natjecateljima pružit će košarkaši SKK Student.

Sudjelovanje na turniru  je besplatno, a svi natjecatelji su dobili poklone sponzora tunira. Najbolje ekipe će osvojiti vrijedne nagrade, koje su osigurali Beko, MultiSola i Osnovna.ba!, priopćeno je iz S.ketch Street Basketball. 

Tijekom cijelog turnira postavljen je i dječiji košarkaški teren, tako da se i oni najmlađi mogu zabaviti na šetalištu u ulici Nikole Šubića Zrinjskog. Za dobro raspoloženje, uz kvalitetnu glazbu i simpatične komentare, brine se DJ Nane. 
U pauzama između utakmica osnovci imaju priliku isprobati inovativnu edukativnu platformu Osnovna.ba, koja pomaže učenicima viših razreda osnovnih škola da brže i bolje nauče, razumiju i savladaju gradivo.

Cilj turnira je razvoj i omasovljenje rekreacijskog sporta, a organizaciju, između ostalih, podržava Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije. 

Podsjećamo, „Beko S.ketch Street Basketball“, turnir u “uličnoj košarci” za osnovce i srednjoškolce, nakon pet godina u Sarajevu, ove godine se održava u Banja Luci i Mostaru. Projekt podržali: Beko, MultiSola, Apolo Škoda i Osnovna.ba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije