HŠK Zrinjski

Odlazi Radeljić, sporazumni raskidi s Čolićem i Stojanovićem, Miketek i Aćimović na posudbi

BiH,26.10.2016.Mostar,Stadion Vrapcici, Kup utakmica Velez - Zrinjski Photo :Stojan Lasic
17.01.2017.
u 07:00

Jučer je Zrinjski dosta “prozračio” svoju svlačionicu. Bilo je jasno kada je u Zrinjski stigao Zvonimir Blaić kako bi jedan od tri desna bočna (Blaić, Čolić i Barić) mogao biti suvišan. Slično je bilo na lijevom boku kada je došao Tonći Kukoč, pa je na toj strani obrane konkurencija bila još veća (Stojkić, Kukoč, Stojanović i Lučić). Nekako je odlazak Čolića malo iznenađenje. On je zatražio i dobio raskid ugovora na svoju štetu, navodno je taj njegov prijedlog klub prvo odbio, pa je na kraju Čoliću ipak izašao u susret. Njegov ugovor je vrijedio do lipnja, upravo kao i Stojanovićev. Čolić je prošle polusezone bio prvi izbor struke na desnom boku. Barić je ranije izgubio mjesto nakon ozljede, pa se nekako činilo kako bi ipak on mogao biti bliže izlaznim vratima. Ovako će konkurencija za desni bok u obrani biti jasnija. Za mjesto će se boriti Blaić i Barić. Na lijevom boku ostaje jaka konkurencija bez obzira na odlazak Stojanovića. Za mjesto će se boriti Stojkić, Kukoč i Lučić. Stojanović bi karijeru mogao nastaviti u Željezničaru, dok je Čolić navodno blizu ponovnog angažmana s Čelikom.

Klub nije postigao dogovor s Radeljićem nakon što mu je istekao ugovor, točnije, on je odlučio sreću potražiti negdje drugdje. Klub mu je nudio novi ugovor, ali branič je ipak želio otići. Dobitnik trofeja “Filip Šunjić – Pipa” za sezonu 2013./2014. u Zrinjski je došao još u zimu 2012. godine.

Mladi veznjak Josip Miketek bit će posuđen Čapljini, dok će mladi napadač Miloš Aćimović godinu dana provesti na posudbi u autrijskom niželigašu SV Lafnitz. S Aćimovićem ugovor je produljen do lipnja 2019. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?