Veliko pojačanje

Nusmir Fajić pojačao momčad Krupe

27.07.2017.
u 08:00

Nogometni klub Krupa dobila je novo veliko pojačanje, a to je stasiti napadač Nusmir Fajić, koji je s tim klubom potpisao ugovor na godinu dana.

Nusmir Fajić je ranije nosio dresove klubova iz BiH Zvijezde Gradačac, Travnika, Viteza, Mure, Rudar Prijedora i Maribora, s kojim je igrao i na međunarodnoj sceni. Tijekom svoje karijere nastupao je i u Kini kao i Dinamu iz Minska, dok mu je posljednji klub bio Univerzitatea Krajova iz Rumunjske.

Slobodan Starčević, trener Krupe kaže kako je riječ o nogometašu koji treba donijeti iskustvo i smirenost u napadačkom dijelu igre.

- Od njega očekujemo kako će pojačati konkurenciji u napadačkom segmentu i mislim kako smo doveli kvalitetnog napadača. Nema sumnje kako će nam dobro doći jer se radi o iskusnom nogometašu koji ima “hladnu glavu” prilikom realizacije prilika. Protekle sezone bili smo među najefikasnijim momčadima u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, dok smo tijekom priprema i na susretu protiv Radnika prilično zakazali. Igrali smo dobro, ulazili u prilike, koje nismo pretvarali u pogotke, upravo zbog toga nam treba nogometaš poput Nusmira Fajića, koji iza sebe ima dovoljno iskustva i na međunarodnoj sceni - kaže Starčević.

Dolazak iskusnog napadača međutim vjerojatno znači i odlazak drugog napadača Elvira Koljića. Tijekom prijelaznog roka nekoliko inozemnih klubova je bilo zainteresirano za njega, a čini se kako je vrlo blizu rastanak s ovim igračem. Krupa u ovom momentu ima nekoliko rješenja u napadu a sigurno da uprava premijerligaša ne bi gomilala igrače na toj poziciji bez razloga. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije