nastupili na 2 turnira

Natjecatelji Cro Stara se izborili za 9 medalja

13.05.2018.
u 21:11

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, za vikend je nastupio na 2 turnira, a Mostarci su se u velikoj konkurenciji izborili za 9 medalja (3 zlata, 2 srebra i 4 bronce), priopćio je Cro star taekwondo. 

U subotu se u Zagrebu održao veliki međunarodni taekwondo turnir Susedgrad Sokol Pokal, na kojem je sudjelovalo 650 natjecatelja, a turnir je bio kriterijski, zbog čega je i konkurencija bila jaka i brojna. U Zagrebu je nastupilo 7 natjecatelja Cro Stara:
Zlato su osvojili Matej Vidačak i Viktoria Penavić
Srebro je osvojio Hrvoje Marijanović
Broncu su osvojili Josip Bevanda, Antonio Rezo i Filip Vidačak. 

Budući da je konkurencija bila brojna, natjecateljima su trebale dvije pobjede do bronce. Nastupio je još i Roko Baković, koji je imao odličan nastup, ali se nažalost ovaj put nije uspio izboriti za medalju.

U nedjelju se u Prijedoru održao međunarodni taekwondo turnir Kozara Open, na kojem je nastupilo 320 natjecatelja. U Prijedoru je nastupilo troje Mostaraca, koji su se izborili za 3 medalje:
Zlato – Hrvoje Marijanović
Srebro – Damir Ćubela
Bronca – Luka Penavić

Hrvoje Marijanović je na oba turnira nastupio kao član reprezentacije Taekwondo Saveza FBiH. Marijanović je inače aktualni prvak Federacije BiH i ovim osvojenim medaljama je potvrdio svoju kvalitetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?