boksačka zvijezda

Muhammad Ali završio u bolnici zbog problema s disanjem

Muhammad Ali
03.06.2016.
u 07:52

Očekuje se da će Muhammad Ali neko vrijeme ostati u bolnici kako ne bi došlo do komplikacija

Legendarni boksaš i jedan od najvećih sportaša svih vremena Muhammad Ali završio je u bolnici zbog problema s disanjem, prenose svjetski mediji.

- Ali je u solidnom stanju. Tim liječnika brine se za njega. Očekuje se kako će neko vrijeme ostati u bolnici kako ne bi došlo do komplikacija. Obitelj moli za privatnost - objavio je glasnogovornik boksačke legende Bob Gunnell​.

Muhammad Ali godinama se bori s Parkinsonovom bolesti koja mu je dijagnosticirana 1984., tri godine nakon što se povukao iz boksa.
Bolest se često povezuje s traumom glave, a Aliju se stanje zadnjih godina dodatno pogoršalo pa je pojavljivanje u javnosti sveo na minimim. 

Prije dvije godine zabrinuo je obitelj i prijatelje nakon što je zaspao i nikako ga nisu mogli probuditi. Spavao je puna 24 sata. Trostruki svjetski prvak prošle godine završio je u bolnici zbog urinarne infekcije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?