NK VITEZ Nakon iznenađujuće visokog poraza od Rudara

Miše kritizirao igrače, pobjeda protiv Iskre

NK Vitez
17.02.2014.
u 11:56

Kombinirani sastav Viteza ranije poražen od Rudara s visokih 3:0

Nakon povratka iz Međugorja gdje su obavili sedmodnevne pripreme i odigrali tri trening utakmice, od prošlog utorka nogometaš premijerligaša Viteza ponovno rade u Vitezu. Vrijeme ih baš i ne služi, u srijedu je momčad sastavljena od nogometaša koji su u do sada odigranim utakmicama imali manju minutažu, odigrala utakmicu s Rudarom, županijskim ligašem iz Zenice i na opće iznenađenje uvjerljivo su izgubili s visokih 3:0.

Ljutiti Miše

Jeftino prodavanje ugleda kluba naljutilo je trenera Antu Mišu, igrači su zasluženo doživjeli velike kritike i poruku kako takvom igrom sami sebe udaljavaju od prve momčadi i najveću štetu nanose upravo sebi i svojoj karijeri.

U petak, zbog vrlo lošeg vremena i dugotrajne kiše, igrališta hotela Central i mjesnog županijskog ligaša NK Jardol, gdje Vitežani svakodnevno treniraju, bila su natopljena vodom, neupotrebljiva i za trening, pa je, umjesto treninga, neplanirano bio slobodan dan. No, već u subotu Vitez je bio domaćin starom sportskom rivalu, federalnom prvoligašu Iskri iz Bugojna. Utakmica je odigrana na lošem terenu igrališta u Žumama, na kojemu svoje utakmice igra mjesni županisjki ligaš NK Šantići.

Ovaj put trener Ante Miše je izveo svoju najbolju momčad, uvjetno rečeno svoj prvi postav, dok su mladi nogometaši, koji su se obrukali u srijedu u susretu sa zeničkim Rudarom, imali jako težak dvosatni trening.

Utakmica Vitez – Iskra bila je zanimljiva, vrlo borbena, rekli bismo, imajući u vidu loš teren, vrlo dobra, a potpuno zasluženo s 2:0 slavio je Vitez. I oba trenera, gostujući Šener Bajramović i domaći Ante Miše, mogu biti zadovoljni borbenošću, tjelesnom pripremom svojih nogometaša i iskazanim htijenjem, te činjenicom kako nije bilo ozlijeđenih na teškom terenu.

Pogoci Dedića i Smirke

Pogotke su dali Dedić u 21. i Smriko u 74. minuti, a Vitez je nastupio u sastavu: Živković, Jurčević, Imamović, Brekalo, Jurić, Kapetan, Dedić, Šišić, Vidović, Smriko, Isaković. U dijelu drugog poluvremena priliku su dobili Livaja i Alić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije