Humanitarna utakmica

Milan Bandić na desnom beku, na klupi Humanih zvijezda Ivica Grnja

04.04.2017.
u 09:00

Još uvijek nismo objavili tko bi se trebao naći na izborničkim klupama dviju momčadi koje će 20. travnja igrati humanitarnu utakmicu u Mostaru.

Jaka struka

Na klupama dviju momčadi naći će se jaki stručni stožeri. Momčad Humanih zvijezda s klupe će predvoditi trener Ivica Grnja. Riječ je o poznatom hrvatskom strategu koji je s klupe, među ostalima, vodio omladinske reprezentacije Hrvatske. Momčad Dompesa vodit će izbornik Jozo Pavković, glavni urednik Večernjega lista BiH. Njemu će u svojstvu pomoćnika na klupi asistirati fra Iko Skoko te Ivica Džambas. Jaki stručni stožeri dviju momčadi jamac su kako će publika ipak vidjeti i smislene taktičke postave.

Bandić u velikoj formi

Poznato je kako je zagrebački gradonačelnik uvijek u dobroj formi. U slobodno vrijeme uvijek trčanjem održava spremu. Kao takav sigurno će dobro doći Dompesu, ali i Humanim zvijezdama ako se odluči nastupiti za tu momčad. Bandić ima zgusnut raspored i nada se kako će uspjeti uklopiti dolazak na utakmicu. Momčad Dompesa pojačat će na krilu i gospodarstvenik Ante Vidačak.

Za momčad Dompesa nastupit će još zdravstveni djelatnici, gospodarstvenici, proslavljeni nogometaši i političari iz cijele BiH, dok će, s druge strane, za momčad Humanih zvijezda Hrvatske nastupiti proslavljeni bivši reprezentativci Hrvatske Šimić, Vlaović, Stanić, Živković, Špehar, Babić, Krpan, Jozić, Marić, Šokota, Rukavina, bivši reprezentativac Belgije Stupar, Škaro, olimpijski prvak u boksu, bivši rukometni 
kapetan i izbornik Hrvatske Goluža, predsjednik Olimpijskog odbora Hrvatske Zlatko Mateša, najbolji vaterpolist Hrvatske svih vremena Dubravko Šimenc... Utakmica se igra 20. travnja na stadionu HŠK 
Zrinjski.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?