Kvalifikacije za SP

Marković: Očekujem sigurnu pobjedu protiv Kosova

'bih...ljubuski...26.10.2011...rukomet, seha liga, izvidjac mi grupa-borac mtel/banja luka...trener borca dragan markovic foto:zoran grizelj vecernji list'
'zoran grizelj'
06.01.2016.
u 11:10

Utakmica 3. kola Kosovo - Bosna i Hercegovina igra se u dvorani "Shani Nushi" u Đakovici u 19.15 sati

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine gostujućim susretom u Đakovici protiv reprezentacije Kosova danas nastavlja kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2017. godine u Francuskoj.

Izbornik Dragan Marković i igrači bh. reprezentacije s optimizmom očekuju susret s Kosovom, koji je uvertira za odlučujuće mečeve sa Slovačkom i Litvom.   

- Za sada je sve pod kontrolom, ulazimo odmorni u utakmicu i očekujem sigurnu pobjedu, kazao je Marković. Srednji bek bh. tima Ivan Karačić smatra da su igrači spremni za nastavak kvalifikacija. 

- Svi igrači su zdravi i mislim da su ispunili očekivanja izbornika. Što se tiče utakmice s Kosovom, protivnik nam je čista nepoznanica. Mislim da smo mnogo kvalitetniji i da ćemo to pokazati na terenu, kazao je Karačić.

Utakmica 3. kola  Kosovo - Bosna i Hercegovina igrat će u srijedu u dvorani "Shani Nushi" u Đakovici u 19.15 sati, a sudit će je Hrvati Tomislav Cindrić i Vladimir Gonzurek.  

Revanš utakmica s Kosovom igrat će se 9. siječnja u Tuzli, dok se u preostala dva duela  kvalifikacija bh. tim sastaje sa Slovačkom, 13. siječnja u Hlohovecu, i Litvom, 17. siječnja u Tuzli.

Nakon dva meča u prvom dijelu kvalifikacija, igranim početkom studenog, reprezentacija BiH dijeli prvo mjesto u Prvoj grupi s Litvom, s tri boda, treća je Slovačka s dva, dok je Kosovo posljednje bez bodova. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije