Mlada reprezentacija

Marinović na mukama za utakmicu s Portugalom

04.10.2017.
u 17:54

Mlada nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u Trening centru NSBiH u Zenici priprema se za narednu utakmicu kvalifikacija za europsko prvenstvo. Utakmica je na programu narednog utorka, a protivnik je reprezentacija Portugala.

Izbornik Vinko Marinović za ovu utakmicu će imati puno problema oko sastava svog tima, jer je nekoliko standardnih mladih reprezentativaca ozlijeđeno i sigurno neće moći nastupiti protiv jedne od najkvalitetnijih reprezentacija u Europi. Ozlijeđeni su Hadžiahmetović, Redžić i Mihojević, a Memija nema pravo nastupa zbog kartona, javlja Fena. 

Bh. mladi reprezentativci su do sada zabilježili dva poraza od Švicarske i Rumunije, a jedinu pobjedu imaju protiv Lihtenštajna.

Zna se da će Portugalci doći u najjačem sastavu, s nekoliko znamenitih igračkih imena koji nastupaju u najjačim europskim ligama i oni su favoriti u narednoj utakmici protiv Marinovićevih izabranika.

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Portugala igra se 10. listopada na glavnom terenu Trening centru u Zenici od 16 sati, a za sve posjetioce ulaz će biti slobodan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije