STOPER BUDUĆNOSTI

Madridski Real zagrizao za Gvardiola, žele ga dovesti prije nekih engleskih velikana

22.12.2022.
u 08:29

Istovremeno Bild donosi zanimljivu priču vezanu uz njegov ugovor u kojem navodno postoji klauzula prema kojoj Gvardiol može otići za 110 milijuna eura, ali ona se može aktivirati tek 2024. godine

Joško Gvardiol tražena je roba na tržištu, igrač pred kojim je transfer života. I prije Svjetskog prvenstva bio je na radaru brojnih europskih velikana, a nakon sjajno odrađenog turnira interes je porastao. Tako španjolska Marca donosi priču da je za njega ozbiljno zagrizao i madridski Real.

- Joško Gvardiol odigrao je sjajno na Svjetskom prvenstvu te je u mnogim izborima ušao u idealnih 11 cijelog prvenstva. Madridski Real prati ga već dulje vrijeme. U klubu su svjesni da je Leipzig rasadnik velikih talenata, ali isto tako i da mu novac nije toliko potreban da mora prodavati pod svaku cijenu. Real će svejedno ući u utrku u kojoj će se boriti s nekim engleskim klubovima, od kojih je najviše zagrizao Chelsea -  piše Marca.

Upravo londonski bluesi prošlog su ljeta ponudili 100 milijuna eura za hrvatskog braniča, ali ta je ponuda odbijena. Jasno je da će Leipzig nakon SP-a za njega tražiti još i više pa je izvjesno da će Gvardiolov transfer, kad se uistinu dogodi, biti najveći u povijesti za nekog braniča.

No izgledno je da se to neće dogoditi tako skoro jer u bundesligašu tvrde da ga ne misle prodati.

– Sve vezano uz Joška ide u neželjenu poštu. Gvardiol, ponuda, direktno u spam. Tako da još nisam dobio nijedan mail – rekao je sportski direktor Leipziga Max Eberl. Istovremeno Bild donosi zanimljivu priču vezanu uz njegov ugovor u kojem navodno postoji klauzula prema kojoj Gvardiol može otići za 110 milijuna eura, ali ona se može aktivirati tek 2024. godine.

Tako da će svi zainteresirani klubovi morati još neko vrijeme pričekati žele li proći "jeftinije" ili duboko posegnuti u džep i osigurati si budućnost na stoperskoj poziciji.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije