Zinedine Zidane objasnio

Ljutiti smo zbog tih 10 minuta! Zamjene Modrića i Jamesa? Želio sam drugačiju igru

Zinedine Zidane
23.02.2017.
u 07:42

"Napravio sam zamjene kako bih promijenio igru, želio sam da igramo drugačije. I napravili smo dobre stvari, ali nam je nedostajalo lucidnosti u posljednjem udarcu. Oni su se dobro branili," rekao je Zidane

Real Madrid ni na trećem gostovanju na Mestalli nije uspio slaviti. Nakon poraza i remija, kraljevi su na trećem gostovanju izgubili s 1:2.

Jasno je, izgubili smo utakmicu u 10 minuta. Ušli smo u utakmicu jako loše, primili dva gola, kasnije smo dobro igrali ali već je bilo kasno. U prvih deset minuta nismo odigrali pametno i pažljivo," rekao je Zinedine Zidane nakon poraza kod Valencije.

"Nemamo često problema, jedino što nam se sada dogodio u ovako bitnoj utakmici. Nisam zabrinut, svi smo ljutiti zbog tih prvih 10 minuta. Ali nema isprika... U nogometu je stav jako bitan, a naš na samom početku nije bio ispravan."

"Da, pogreške u obrani su nas koštale bodova. Igrali smo dobro, ali smo dva puta pogriješili i primili smo dva gola. Imali smo 80 minuta da se vratimo, ali smo promašili puno toga."

Zidane je u drugom poluvremenu izvadio Jamesa, Varanea i Modrića.

"Napravio sam zamjene kako bih promijenio igru, želio sam da igramo drugačije. I napravili smo dobre stvari, ali nam je nedostajalo lucidnosti u posljednjem udarcu. Oni su se dobro branili," završio je Zidane, piše Goal.

Zanimljivo je da su Real srušila dvojica igrača koji nisu bili u Valenciji u prosincu kada je utakmica trebala biti odigrana. Real je morao na Svjetsko klupsko prvenstvo pa je susret s Valencijom odgođen za veljaču, a sada ih je ta odgoda koštala tri boda. Zaza je stigao u siječnju iz West Hama, a Fabián Orellana iz Celte Vigo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije