engleski mediji

Liverpool odlučio pustiti Fabinha u Al Ittihad

Fabin u Al Ittihad
REUTERS
15.07.2023.
u 18:55

Liverpool je očigledno bio zadovoljan primljenom ponudom od nešto više od 45 milijuna eura za defanzivnog veznog igrača koji u Liverpoolu igra od 2018. godine

 

Kako u subotu pišu engleski mediji Liverpool je odlučio pustiti 29-godišnjeg brazilskog nogometaša Fabinha u Al Ittihad, klub iz Saudijske Arabije.

Liverpool je očigledno bio zadovoljan primljenom ponudom od nešto više od 45 milijuna eura za defanzivnog veznog igrača koji u Liverpoolu igra od 2018. godine. Fabinho tako nije ni otputovao u Njemačku na klupske pripreme, već se sprema otići u Saudijsku Arabiju na liječničke preglede i završne pregovore sa svojim novim klubom. Engleski mediji su sve predstavili kao dogovoreni posao.

Al Ittihad tako će dodatno osnažiti igrački kadar nogometašima iz europskih klubova nakon što su ranije došli Karim Benzema iz madridskog Reala te N'Golo Kante iz Chelseaja.

U Liverpoolu je Fabinho ukupno skupio 219 nastupa te je s klubom s Anfielda osvajao Ligu prvaka, englesku Premier ligu, FA Kup i europski Superkup. Karijeru je počeo u brazilskom Fluminenseu, a prije Liverpoola je od 2013. do 2018. godine bio član Monaca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?