NA METI GANGSTERA

Kolašinac u problemima: Zbog napada kriminalaca njegova supruga napustila Englesku

11.08.2019.
u 15:38

Engleski mediji jučer su objavili informaciju kako su pred kućom Mesuta Özila ranije ovaj tjedan uhićena dva muškaraca, a navodno se radi o članovima grupe koja je prije nekoliko tjedana napala Özila i bh. reprezentativca Seada Kolašinca.

Podsjetimo, Özil se vozio u svom Mercedesu kad su se pojavila dvojica napadača na motociklima koji su pokušavali zaustaviti auto kako bi se obračunali s igračima Arsenala.

Kolašinac je tada izašao iz automobila i golim rukama obranio prijatelja, a kasnije se ispostavilo da je sve trajalo puno duže nego se mislilo, napadači su pratili dvojac još od kuće Seada Kolašinca.

- Mislilo se da su lopovi prvo htjeli satove, ali sad je igračima rečeno da žele sve što imaju. Riječ je o kriminalcima koji žele pokazati kako se nisu prepali - naveo je izvor blizak obitelji jednog od igrača za The Sun.

Obojica nogometaša već neko vrijeme pred kućama imaju osiguranje. I nakon uhićenja igračima su nastavile dolaziti prijetnje pa ih je Arsenal privemeno uklonio iz kadra, dok se supruga Seada Kolašinca toliko prepala da je napustila Englesku - piše poznati engleski tabloid. 

- Prestravljena supruga Seada Kolašinca pobjegla je u Njemačku - piše Sun i navodi da su gangsteri poručili da će bračnim parovima uzeti sve što mogu. Supruga bh. reprezentativca je navodno obećala da se više nikada neće vratiti u Englesku, prenosi Faktor.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije