Nakon povijesnog uspjeha

Kadeti BiH: Na Euro idemo napraviti još jedno čudo

kadeti
20.03.2016.
u 18:41

Kapeten kadetske nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Jasmin Čeliković, nakon povijesnog plasmana našeg tima na europsko prvenstvo u Azebejdžanu, izjavio je, da je ovaj uspjeh "rezultat jake želje, borbenosti i želje svih igrača".

- Ovo je neopisivo, predivan osjećaj, nemam riječi kojima mogu opisati to što nam se sada dešava. Jedino mogu čestitati svojim suigračima. Svatko od nas se borio do posljednje kapi znoja i uz malo sreće ostvarili smo ovaj povijesni rezultat. Ovdje nećemo stati, idemo na europsko prvenstvo ostaviti što dublji trag i ostvariti što bolji rezultat. Što reći za kraj osim "volim te Bosno", kazao je Čeliković, javlja Fena. 

Pouzdani defanzivac Rijad Sadiku izjavio je da su bh. kadeti ispisali povijest. 

- Želio bih se zahvaliti izborniku na pozivu i nadam se da sam ispunio očekivanja. Svu svoju pažnju sada trebamo usmjeriti na Euro. Plasman je došao kao nagrada za naš trud i rad, bili smo spremni poginuti na terenu jedan za drugoga, kazao je Sadiku.

Najbolji strijelac na turniru u Gruziji s dva postignuta gola je Nedim Hadžić, ponosan je na suigrače "koji su izgarali na terenu". 

- Uradili smo ono što nitko od nas nije očekivao. Naslućivali su nam veliki debakl ovdje, a vidite što smo mi uradili. Naša priča se nastavlja, spremit ćemo se za europsko prvenstvo i idemo napraviti još jedno čudo. Možda je ovo sudbina, jer sam dobio poziv nakon ozljede Smajića kojem želim brz oporavak. Nadam se da ćemo obojica biti na popisu za europsko prvenstvo, rekao je mladi Hadžić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije