Sarajevo teško svladalo neugodni Vitez

Janjoš: Imali smo dosta sreće, vidjeli ste kakva je Vitez ekipa

27.02.2017.
u 09:00

Nogometaši Sarajeva svladali su ekipu Viteza s 1:0, u susretu 19. kola Premijer lige BiH. Jedini gol postigao je Anel Hebibović u 45. minuti. Početkom utakmice gosti iz Viteza su pokazali da se nisu došli na Koševo braniti. U 10. min susreta Vitez je imao dobru priliku preko Kokota, ali ofenzivac gostujućeg tima nije bio precizan.

Bez većih uzbuđenja

“Bordo” tim je imao posjed lopte i pokušavao je probiti obranu gostiju, ali nedostajala je završnica. Nakon 40. minuta igre nije bilo većih prilika. Međutim, kada je izgledalo da će poluvrijeme završiti remijem, Sarajevo je povelo. Nakon dobre akcije domaćih, u šesnaestercu Viteza se nakon odbijene lopte najbolje snalazi Anel Hebibović koji postiže gol za vodstvo Sarajeva. Već u prvoj minuti drugog poluvremena oba tima su upisala dobre šuteve na gol, ali vratari su bili na visini zadatka. Nekoliko minuta poslije igrač Viteza Mamić promašuje loptu pred golom Sarajeva u situaciji kada je vratar Pavlović gotovo bio svladan.

Sarajevo je igralo presing na protivničkoj polovini terena, a igrači Viteza su prvu priliku u drugom poluvremenu imali u 71. minutu nakon kontranapada, ali Pavlović odličnom intervencijom spašava gol.

Vitez umalo do boda

Vitez je u sudačkoj nadoknadi nakon pogreške obrane Sarajeva propustio veliku priliku za izjednačenje. Sarajevo je upisalo nova tri boda kojima se dodatno približilo lideru na ljestvici, mostarskom Zrinjskom. Trener Sarajeva Mehmed Janjoš priznao je nakon susreta kako je njegov tim imao dosta sreće: - Vidjeli ste kakva je Vitez ekipa. Imali smo sreće, promašili su nevjerojatne prilike. Najvažnije je da smo osvojili 3 boda, da smo ostali na vrhu ljestvice, ali igrom nisam zadovoljan, rekao je Janjoš. Trener Viteza Slaven Musa je bio nezadovoljan nakon utakmice, njegov tim odigrao je izvrsno, a vraća se bez bodova s Koševa. - Nisam zadovoljan. Iako smo odigrali jako dobro, nismo iskoristili 4 stopostotne prilike, a kada se to dogodi na Koševu, ne možete doći do pozitivnog rezultata. Sarajevu čestitke, kaznili su sve naše promašaje, rekao je Musa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije