IMA 16 GODINA

Ibrahimović ne može biti sretniji: Njegov mlađi sin krenuo je tatinim stopama

Zlatan Ibrahimović
Profimedia
16.04.2024.
u 08:47

Mlađi sin Zlatana Ibrahimovića Vincent Seger Ibrahimović krenuo je očevim stopama, evo kako izgleda ovaj perspektivni 16-godišnjak.

Zlatan Ibrahimović jedan je od najboljih nogometaša 21. stoljeća, a dobru genetiku i ljubav prema ovom sportu naslijedio je i njegov mlađi sin Vincent.

Vincent Seger Ibrahimović u nedavno je napunio 16 godina i već niz godina ozbiljno trenira nogomet.

Prije nekoliko mjeseci pozvan je u kadetsku reprezentaciju Švedske, čiji je dres više od dva desetljeća nosio i njegov otac.

Vincent igra na poziciji centralnog veznog igrača i za sada se savršeno snalazi, piše Dnevnik.hr.

Osim njega, Zlatan je u dugogodišnjoj vezi s Helenom Seger dobio i još jednog sina Maximiliana.

A evo i u čemu je prema njima najstroži.

''Volim svoju djecu kao nikoga na svijetu i uvijek će mi biti na prvom mjestu. Baš zato što ih volim, želim ih zaštititi pa im ne dopuštam korištenje društvenih mreža. Ne želim da ih povrijede loše stvari koje mogu pročitati o meni. Zato na mom Instagramu nema nijedne fotografije moje djece'', rekao je Ibrahimović.

''Imam odgovornost izvesti ih na pravi put, a oni će dalje nastaviti kako žele'', zaključio je uspješni nogometaš.

S partnericom Helene Seger Zlatan je u vezi od 2001. godine. Nikad se nisu vjenčali, stoga i Vincent i Maximilian nose po dva prezimena, a ona je nekoliko puta dokazala da je atipična supruga nogometaša.

Helena se nakon karijere u svijetu mode posvetila poduzetništvu i zapravo vodi većinu Zlatanovih poslova te je zaslužna za milijunske ugovore koje nogometaš ima sa sponzorima.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije