zrinjski Aktualni prvak Premijer lige od danas (16.30 sati) na neugodnom gostovanju kod Viteza

I uz veliki respekt prema protivniku, Mostarci sebi za prioritet postavljaju pobjedu

zrinjski
08.04.2015.
u 11:44

U Zrinjskom nemaju previše vremena za zbrajanje dojmova nakon domaćeg remija sa Željezničarem. Momčadi već danas (16.30 sati) slijedi gostujuća utakmica s Vitezom.

Primjetan pritisak

- Prioritet nam je ostvarivanje pobjede protiv Viteza, koja bi nam donijela samopouzdanje. Vidi se da u momčadi ima još malo nervoze i pritiska te da bi joj jedan dobar rezultat puno značio. Bez obzira na to što se bori za ostanak u ligi, Vitez ima dosta kvalitetnih igrača i trenera Antu Mišu kojega jako poštujem. Imaju dosta igrača koji su nastupali za Zrinjski i Široki Brijeg poput Basare, Peze, Pinjuha i Hrkaća, a odlični su i Smriko i Vidović - kazao je trener Zrinjskog Vinko Marinović. U Zrinjskom još nisu odustali od borbe za naslov prvaka, bez obzira što za vodećim Širokim Brijegom momčad zaostaje velikih sedam bodova.

Velika prednost Širokog

- Široki ima veliku prednost, ali ne trebamo odustajati. Mi gledamo na svaku utakmicu pojedinačno i ako pobijedimo u Vitezu, možda i Široki napravi kiks. Ipak, moramo se koncentrirati na naše utakmice. Ako ne budemo osvajali bodove, ne možemo ni gledati konkurente, konkretan je bio Marinović. Ipak, dok u Zrinjskom i mogu početi razmišljati o dostizanju konkurenata, moraju za početak slaviti u Vitezu. Stoper Danijel Graovac smatra kako Zrinjski ima dobre izglede. - Ako ponovimo igru kao protiv Željezničara, pobjeda neće izostati. Znamo kako su naši protivnici opasni u prekidima, ali ako budemo koncentrirani, vjerujem da nas ne mogu ugroziti - kazao je stoper plemića. Struka ne može računati na Todorovića (žuti kartoni), dok je moguće da će se dozirati i Đurić. Upitno je koliko će igrati i Crnov koji, prema Marinovićevu mišljenju, nije na 100% svog učinka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije