Daily Mail

'Guardiola je odlučio, napušta Bayern, a mijenja ga Ancelotti'

Pep Guardiola
Zeljko Lukunic/PIXSELL
16.12.2015.
u 15:32

Španjolski trener Pep Guardiola neće potpisati novi ugovor s Bayernom te će na ljeto napustiti njemački klub. Zamijenit će ga Carlo Ancelotti koji je već u pregovorima s Bayernom.

Ovu vijest koja je na noge navodno digla Manchester City, Manchester United i Chelsea donosi engleski Daily Mail. O Guardiolinu odlasku nagađa se već neko vrijeme, a španjolski stručnjak posljednjih je tjedana tajanstven u odgovorima na pitanja hoće li ostati u bavarskom divu.

Ugovor mu istječe na ljeto 2016. godine kada bi mogao prijeći na klupu jednog od spomenutih engleskih bogataša. No nije ni Bayern sve prepustio slučaju, Guardiolina odluka nije ih iznenadila i Bavarci su već u intenzivnim pregovorima s Ancelottijem, piše Daily Mail uz dodatak da je Pep odbio Bayernovu ponudu od 20 milijuna eura godišnje.

Najveći favorit za dovođenje trofejnog Španjolca je City, ali niti druga dva kluba nisu bez šanse. Pogotovo ako pogledamo kako njihove momčadi ove sezone igraju. No, sve su to nagađanja engleskih medija, a sve će se znati kada se Guardiola obrati javnosti. A to će biti...

- Idući tjedan ćete sve saznati. Večeras nemam odgovor na to pitanje - rekao je Guardiola nakon sinoćnje utakmice s Darmstadtom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?