RADOST U OBITELJI

FOTO Schumacherova kćer emotivnom objavom objavila je sretnu vijest i Michaelu čestitala rođendan

Michael Schumacher
John Marsh/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
04.01.2024.
u 20:11

I sam bivši pilot formule 1 je jedno vrijeme tijekom liječenja boravio u kući na Mallorci koja je vrijedna 30 milijuna eura te ima platformu za helikoptere, glavnu kuću i nekoliko pomoćnih zgrada.

Legendarni vozač Formule 1 Michael Schumacher jučer je proslavio 55. rođendan, a na njegov rođendan njegova kći Gina objavila je da će se ove godine udati za svog dugogodišnjeg izabranika Iaina Bethkea. Vjenčanje će biti održano tijekom ljeta i nema sumnje da je ova vijest nešto najljepše u posljednje vrijeme što je obitelj Schumacher mogla doživjeti.

Gina i Iain su se upoznali kroz zajedničku strast jahanje, a u vezi su više od šest godina. Zaručili su se u ljeto 2023. godine, a za pola godine će okruniti svoju ljubav brakom nakon vjenčanja koje će biti održano na Mallorci na privatnom imanju Schumacherovih.
I sam bivši pilot formule 1 je jedno vrijeme tijekom liječenja boravio u kući na Mallorci koja je vrijedna 30 milijuna eura te ima platformu za helikoptere, glavnu kuću i nekoliko pomoćnih zgrada.

Vijest o vjenčanju je stigla na Schumacherov 55. rođendan, a Gina nije propustila priliku da svom ocu čestita uz emotivnu fotografiju na kojoj su ona, njen brat Mick i Michael kada su bili djeca. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?