U JÖNKÖPINGU

FOTO Hrvatski rukometaši jutros otišli na misu uoči susreta s SAD-om, nisu bili jedini Hrvati

Volim Hrvatsku/Instagram
15.01.2023.
u 16:52

- Nećemo se predati dokle god ima šanse. Čuda se događaju. Dat ćemo sve od sebe. Mislim da imamo jak kolektiv koji to može izvući - rekao je kapetan Domagoj Duvnjak nakon Egipta.

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras od 20.30 sati igra svoju drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Švedskoj i Poljskoj. Kauboji se nalaze u Jönköpingu, gdje ih je na otvaranju natjecanja porazio Egipat s 31:22. Jasno, više si ne smiju dopustiti poraz i u ogledu protiv Amerikanaca žele slavlje. 

- Nećemo se predati dokle god ima šanse. Čuda se događaju. Dat ćemo sve od sebe. Mislim da imamo jak kolektiv koji to može izvući. Naravno da nije sve u našim rukama, ali trebamo dati sve od sebe, pa što bude - izjavio je kapetan Domagoj Duvnjak nakon utakmice s Egipćanima.  

Nekolicina reprezentativaca jutros je uz Duvnjaka otišla na jutarnju misu u Jönköpingu. Pridružili su mu se Josip Šarac, Igor Karačić, Marin Šipić, Luka Cindrić i Luka Šebetić, a ondje su bili i Hrvati koji žive u gradu. Iskoristili su priliku za fotografiranje s rukometašima.

Izabranicima Hrvoja Horvata nakon današnjeg ogled u trećem kolu slijedi sraz s Marokom, s kojim će igrati 17. siječnja u 20.30.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?