TRener Ivan Ljubičić:

Federer je baš motiviran, želi biti konkurentan kada počne sezona

06.12.2020.
u 12:12

Bivši hrvatski tenisač, a danas trener Rogera Federera - Ivan Ljubičić, kaže da se ovaj Švicarac iduće sezone želi boriti za velike titule te da će sigurno biti spreman za ono što ga očekuje, iako će u kolovozu iduće godine napuniti 40 godina.

Federer je nešto ranije završio sada već prošlu sezonu zbog ozljede koljena i nakon dvije operacije spreman je da se još jednom vrati na teren i pokaže da još uvijek ima snage da osvoji jedan Grand Slam turnir. Trenutno peti tenisač svijeta na teren bi se mogao vratiti na Australian Openu.

"Roger trenira naporno, motiviran je da se bori za velike titule iduće sezone", rekao je njegov trener Ivan Ljubičić.

Nakon toga, Ljubičić je rekao da Federer želi opet igrati na visokoj razini, boriti se za titule te da je nevjerovatno koliko je motiviran.

"Bio sam u Švicarskoj i trenirali smo zajedno, Roger je baš motiviran. To je nevjerovatno, mnogi se pitaju zašto još igra, ali on uživa. Želi biti konkurentan kada sezona počne i na razini na kojoj je bio prije ozljede", potvrdio je hrvatski trener.

Prvi veliki turnir na kojem bi Federer trebao igrati je, još jednom podsjećamo, Australian Open, a bi se trebao igrati krajem siječnja ili početkom veljače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije