novi trener

Eintracht Frankfurt potvrdio: Niko trener, Robert pomoćnik

Niko Kovač
Goran Stanzl/PIXSELL
08.03.2016.
u 15:16

Niko Kovač novi je trener njemačkog prvoligaša Eintracht iz Frankfurta! Niko je danas potpisao ugovor koji vrijedi do 2017. godine.

Legendarni hrvatski kapetan i bivši izbornik klupu 16. momčadi Bundeslige preuzet će s bratom Robertomkoji će mu biti pomoćnik. Pred njim će biti puno posla jer mu smijenjeni Armin Veh ostavlja momčad koja je sedam utakmice bez pobjede i trenutno se nalazi na mjestu koje vodi u doigravanje za ostanak u Bundesligi.

- Kovačev cilj mora biti mobilizirati moć momčadi i spasiti nas od ispadanja - rekao je predsjednik kluba Heribert Bruchhagen.

Kovač bi u srijedu trebao odraditi prvi trening s novom momčadi. Nema puno vremena, već u subotu je gostovanje kod Borussije Mönchengladbach.

Lijepu gestu napravio je Eintracht i na Facebook profilu na hrvatskom jeziku zaželio puno uspjeha kod novog trenera. Prijevod je, doduše, katastrofalan, ali su zaslužili "peticu iz zalaganja".

Niko Kovač čitavu je igračku karijeru proveo u Bundesligi. Kao trener je vodio mladu i seniorsku reprezentaciju Hrvatske s kojom je bio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu što jako lijepo izgleda u CV-u...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?