Natjecanje

Draženko Vučina pobjednik završnog Mastersa u backgammonu

Draženko Vučina
VL FOTO
23.11.2015.
u 07:00

Član Tavla kluba Zrinjski - Givovana iz Mostara Draženko Vučina pobjednik je završnog godišnjeg Masters turnira u tavli/backgammonu koji je održan u restoranu Borik - Potoci Mostar.
Draženko Vučina je u finalu pobijedio Senada Jelina, inače svog klupskog kolegu iz Zrinjskog - Giovana, dok je u borbi za 3. mjesto Edin Spahić (Stari Grad, Mostar) bio bolji od Almira Hadžiomerovića (Stari Grad, Mostar). Organizator 10. “masters” turnira, na kojemu je nastupilo 12 najbolje rangiranih igrača s rejting liste Tavla saveza BiH, bio je Tavla-klub Bijelopoljac iz Potoka - Mostar.

Na završnom turniru u organizaciji Tavla saveza BiH su još sudjelovali Velid Nazdrajići (Bijelopoljac Mostar), Vladimir Zirojević (Zar Sarajevo), Samid Daković (Brezovo Polje Brčko), Mustafa Bešo (Policajac Mostar), Tarik Čelik (Bjelopoljac Mostar), Ešref Hurem (Šajina Fojnica), Zijad Ramič (Šajna Fojnica) i Haris Balić (Šajna Fojnica).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?