Davis Cup

Brkić: Dat ćemo sve od sebe za pobjedu protiv Poljaka

26.01.2017.
u 10:00

Bh. tenisač Tomislav Brkić u dvostrukoj ulozi kapetana i tenisača predvodit će reprezentaciju BiH u susretu Davis Cupa protiv Poljske u Zenici od 3. do 5. veljače.

- Igrači su predložili mene i prihvatio sam ulogu kapetana u ovom kolu, a mislim kako to ne mijenja ništa jer ćemo dati sve od sebe kao i svaki prethodni put, kazao je Tomislav Brkić koji će u ulozi izbornika privremeno zamijeniti Amera Delića i Aljošu Pirića jer dvojica trenera, zbog poslovnih i privatnih obveza, nisu u mogućnosti doputovati iz SAD-a na meč Davis Cupa s Poljacima.

Kapetan će, zajedno s Damirom Džumhurom, Mirzom Bašićem i Nermanom Fatićem, tijekom vikenda doputovati u Zenicu.

U ponedjeljak će u zeničkoj Areni pripreme započeti i poljski sastav koji stiže u sastavu Kamil Majchrzak, Hubert Hurkacz, Lukasz Kubot, Marcin Matkowski te kapetan Radoslaw Szymanik.

Najveći izazov za bh. tenisače predstavlja poljski par Kubot - Matkowski jer je riječ o vrhunskim igračima koji su dosta uspješni u parovima, koji su visoko rangirani na ATP double ljestvici, gdje zauzimaju 24. i 31. mjesto, priopćeno je iz Teniskog saveza BiH.

Prva dva singl meča na programu su u petak, 3. veljače, od 14 sati u Areni Zenica, dan poslije double meč od 14 sati, a trećeg dana preostali singl mečevi od 13 sati. Parovi će biti odlučeni ždrijebom koji je predviđen za četvrtak, 2. veljače, u podne.

U prodaji su trodnevne ulaznice po cijeni od 10 KM te jednodnevne po cijeni od 5 KM za prvi i treći dan i 3 maraka za drugi dan Davis Cup susreta Bosna i Hercegovina - Poljska.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?