Rukomet

Bosni pripao derbi u Sarajevu protiv momčadi Zrinjskog

 Rukomet
03.03.2017.
u 07:00

Rukometaši Zrinjskog poraženi su u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH. Bosna je u Sarajevu slavila 26:21 na debiju trenera Zuhdije Korkarića. Po četiri gola postigli su Šarenac, Alibegović, Osmahodžić i Komnenović, dok je za Zrinjski Delić zabio pet. Trener Zdenko Medić ističe kako je njegov sastav podbacio.

- Odigrali smo jako loše, preopušteno smo ušli u dvoboj, što je Bosna znala kazniti. Domaćin je više želio pobjedu i to je dokazao na parketu gdje je bio borbeniji, hrabriji i zasluženo slavio. Nama ostaje spremati se za uzvrat - rekao je Medić nakon utakmice.

U derbiju Vogošća je stekla velikih sedam golova viška protiv Borca. Najučinkovitiji je bio bivši član Borca Stanković sa 7 golova, dok je sjajan bio i vratar Haseljić.

- Ništa nije gotovo iako smo stekli dobru prednost. Borac sigurno može kvalitetnije i vjerojatno će biti jači za nekoliko igrača koji nisu igrali u prvom dvoboju. Naš je cilj obrana trofeja i neće biti opuštanja u uzvratu – kazao je Stanko Stanković, član Vogošće.

Novi problemi za rukometni klub Borac Mtel. Ekipa je ostala i bez beka Elisa Memića koji je na utakmici doživio distorziju zgloba i slijedi mu stanka.

- Nisam zadovoljan igrom. Razlika je prevelika, a uz to smo ostali bez Elisa Memića koji se ozlijedio u 12. minuti. Srećom, stanka će biti samo sedam dana. Mi smo u Kupu pokazali do smo još “zeleni”. Odigrali smo prenervozno, brzopleto. Razlika je velika, 7 golova je sjajna prednost, ali se nećemo predati. Imamo vremena spremiti se i pokušati odigrati mnogo bolje – rekao je trener Đurković, koji očekuje da se od ponedjeljka na treningu pojavi i Mihailo Stošljević.

Rezultati: Vogošća – Borac Mtel 28:21, Krajina – Maglaj 33:27, Bosna – Zrinjski 26:21. Rukometašice: Krivaja – Neretva 32:19, Katarina – Ilidža 29:28, Izviđač – Jedinstvo 22:31, Mira – Grude 27:44. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije